Detail texwerk

Latexverf spuiten met oog voor detail

Latexverf spuiten in combinatie met stucwerk wordt de laatste jaren steeds populairder. En dat is niet voor niks, het zorgt namelijk voor een enorm strak resultaat. latexverf spuiten laat geen structuur achter en is strakker en gladder dan welke afwerking dan ook!

Wij brengen uw woning tot leven

Texwerk zorgt voor een strakke en mooie afwerking van uw wanden en plafonds. Wij denken graag met u mee en geven passend kleuradvies. Wij komen graag bij u langs met onze kleurenwaaiers. Op die manier kunt u maximaal genieten van uw nieuwe of gerenoveerde woning.

texwerk 's-Hertogenbosch

1. Vrijblijvende offerte

2. Opmeten en advies

3. Afspraken en planning

4. Texwerk en oplevering

Waarom latexverf spuiten?

Latexverf spuiten zorgt voor een prachtig strakke afwerking. De verf laat bijna geen structuur achter ten opzichte van traditioneel schilderwerk. Bij nieuwbouw bieden wij een totaalpakket aan waarin stucen en latexverf spuiten gecombineerd wordt. Dit is het meest voordelig, snel en legt de totale verantwoordelijkheid bij één partij.

Uiteraard is het ook mogelijk om latexverf te spuiten op bestaand stucwerk. Wij komen in dat geval van te voren altijd de kwaliteit van de ondergrond inventariseren. Zo weten we vooraf of er bepaalde bijzonderheden of aandachtspunten zijn.

Strakke kitlijnen
Zolder platen
Witte plafonds
Previous
Next

Collectief texwerk? Dat scheelt weer!

Heeft u buren of een nieuwbouw project waarbij meerdere mensen op zoek zijn naar een bedrijf voor stucwerk en texwerk? Vraag dan naar onze collectieve mogelijkheden (vanaf 2 woningen). Samen met de buren neemt legt u de gehele opdracht bij ons naar waardoor wij goedkoper kunnen werken. Op die manier blijft er meer geld over om uw woning verder in te richten!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Actie! Samen krijgt u meer voor elkaar

Met passie gaan wij voor top kwaliteit

Wij staan voor open en transparante communicatie, staan u graag bij in het maken van de juiste keuzes en doen dit dan ook met gedreven passie vanuit onze vakkennis en ervaring! Zijn we klaar? Dan wordt alles netjes door ons opgeruimd. 

Persoonlijk advies

Een vast aanspreekpunt en persoonlijk contact voor elk project

Korte lijntjes

Met een goede planning en korte lijntjes creëren wij rust en overzicht

Kwaliteit

Onze gepassioneerde vakmannen zorgen enkel voor de beste kwaliteit

Offerte op maat?

Zou u graag een op maat gemaakte offerte willen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Offerte op maat?

Zou u graag een op maat gemaakte offerte willen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Onze andere diensten

Tip:

Combineer onze diensten
en ontvang een speciale
totaalpakket prijs!