Detail stucwerk

Stucwerk met oog voor detail

Detail stucwerk is een stucadoorsbedrijf uit Noord-Brabant dat gespecialiseerd is in alle facetten van het stucwerk, exclusief stucwerk & texspuiten(verf). Stucwerk zorgt voor een strakke uitstraling en een fijne leefomgeving.

De beste kwaliteit en service

Met ervaring en passie werken wij woningen, kantoren en vakantiewoningen af. Hierbij werken wij met de beste apparatuur om een te zorgen strak stucwerk van hoge kwaliteit. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en texwerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud balkenplafond in oorspronkelijke staat. Detail stucwerk levert vakkundig stucwerk, met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs.

Detail-pvc-vloeren2

1. Vrijblijvende offerte

2. Opmeten en advies

3. Afspraken en planning

4. Stucwerk en oplevering

Nieuwbouw stucadoren is goedkoper

Nieuwbouw stucen is een stuk voordeliger ten opzichte van het stucen van bestaande woningen. Dat komt doordat nieuwbouw woningen al redelijk egaal opgeleverd worden. Hierdoor hoeven we geen dikke lagen stucwerk aan te brengen om een glad resultaat te creëren. Een machinale stuclaag van slechts enkele millimeters is al genoeg voor een super strak resultaat!

Het stucwerk is hierdoor ook een stuk sneller droog, wat betekend dat we sneller kunnen gaan schuren en latex-spuiten. Sneller, goedkoper en net zo strak!

Toch kent ieder voordeel zijn nadeel. Nieuwbouwwoningen werken de eerste jaren waardoor er scheuren in het stucwerk kunnen komen. Geen paniek, na twee jaar staat de woning als een huis en werken wij de scheuren bij.

texwerk 's-Hertogenbosch
Stuc in combinatie met latexspuitwerk
Click Here
Gladpleisterwerk
Click Here
Latexspuitwerk
Gladpleisterwerk plafond
Strak en vlak
Strakke hoeken
Voor
Na
Previous
Next

Collectief stucwerk? Dat scheelt weer!

Heeft u buren of een nieuwbouw project waarbij meerdere mensen op zoek zijn naar een bedrijf voor stucwerk en texwerk? Vraag dan naar onze collectieve mogelijkheden (vanaf 2 woningen). Samen met de buren neemt legt u de gehele opdracht bij ons naar waardoor wij goedkoper kunnen werken. Op die manier blijft er meer geld over om uw woning verder in te richten!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Actie! Samen krijgt u meer voor elkaar

Met passie gaan wij voor top kwaliteit

Wij staan voor open en transparante communicatie, staan u graag bij in het maken van de juiste keuzes en doen dit dan ook met gedreven passie vanuit onze vakkennis en ervaring! Zijn we klaar? Dan wordt alles netjes door ons opgeruimd. 

Persoonlijk advies

Een vast aanspreekpunt en persoonlijk contact voor elk project

Korte lijntjes

Met een goede planning en korte lijntjes creëren wij rust en overzicht

Kwaliteit

Onze gepassioneerde vakmannen zorgen enkel voor de beste kwaliteit

Offerte op maat?

Zou u graag een op maat gemaakte offerte willen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Offerte op maat?

Zou u graag een op maat gemaakte offerte willen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Onze andere diensten

Tip:

Combineer onze diensten
en ontvang een speciale
totaalpakket prijs!