Detail PVC vloeren

PVC vloeren kopen en laten leggen

De meest ideale vloeren van dit moment zijn PVC vloeren. Het verschil tussen hout en een PVC vloer is op het oog bijna niet te zien. Ook werkt het perfect in combinatie met vloerverwarming!

Veel keus en goed schoon te maken

Detail Projecten is gespecialiseerd in PVC vloeren. Bij ons heeft u ruime keus uit verschillende soorten uitstralingen. Of u nu graag een visgraat vloer met eiken look wilt of juist een tegel uitstraling, bij ons kan het allemaal. PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en daardoor erg praktisch in gebruik.

Wilt u zich graag laten adviseren door een specialist? Onze vakmensen staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar om gratis inmeetadvies aan huis te geven.

1. Vrijblijvende offerte

2. Opmeten en advies

3. Afspraken en planning

4. Leggen en oplevering

Geschikt voor vloerverwarming

Tegenwoordig zijn veel nieuwbouwwoningen voorzien van vloerverwarming. PVC vloeren zijn hier perfect voor, ze laten de warmte goed door en vervormen niet. PVC vloeren zijn op het oog bijna niet meer te onderscheiden van bijvoorbeeld een echte houten vloer.

De ideale vloer van dit moment? Dat is PVC!

Previous
Next

Samen met de buren? Dat scheelt weer!

Heeft u buren of een nieuwbouw project waarbij meerdere mensen op zoek zijn naar een bedrijf voor stucwerk, texwerk en/of PVC vloeren? Vraag dan naar onze collectieve mogelijkheden (vanaf 2 woningen). Samen met de buren legt u de gehele opdracht bij ons naar waardoor wij goedkoper kunnen werken. Op die manier blijft er meer geld over om uw woning verder in te richten!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Actie! Samen krijgt u meer voor elkaar

Met passie gaan wij voor top kwaliteit

Wij staan voor open en transparante communicatie, staan u graag bij in het maken van de juiste keuzes en doen dit dan ook met gedreven passie vanuit onze vakkennis en ervaring! Zijn we klaar? Dan wordt alles netjes door ons opgeruimd. 

Persoonlijk advies

Een vast aanspreekpunt en persoonlijk contact voor elk project

Korte lijntjes

Met een goede planning en korte lijntjes creëren wij rust en overzicht

Kwaliteit

Onze gepassioneerde vakmannen zorgen enkel voor de beste kwaliteit

Offerte op maat?

Zou u graag een op maat gemaakte offerte willen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Offerte op maat?

Zou u graag een op maat gemaakte offerte willen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Onze andere diensten

Tip:

Combineer onze diensten
en ontvang een speciale
totaalpakket prijs!